Bízza ránk az ajánlatok felkutatását, Önnek már csak a legjobbak közül kell választani!

A Ridom Ingatlan, Hitel és Biztosítási Központot 2007-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. Mára 12 kollégával rendelkezünk! Több mint 25 éve értékesítői, hitelezési és biztosítási tapasztalattal rendelkezünk. Célunk, hogy egyszerűvé és átláthatóvá tegyük az Önök számára az ingatlanértékesítést, -vásárlást, és a hozzá tartozó hiteleket és mindenben segítünk pénzügyekkel kapcsolatban is.

  • Ingatlancéljaid megvalósítása (lakás- és építési hitel)
  • CSOK, állami támogatások igénybevétele
  • Babaváró kölcsön
  • Személyi kölcsön (hitelek ingatlan fedezet nélkül)

Akik a segíteni fognak Önnek, hogy a lehető legkedvezőbb hitelt szerezze meg:

Peszlegné Gál Ildikó vagyok, a Ridom Ingatlan Hitel és Biztosítás központ alapítója és vezetője.  

28 év hitelezési, értékesítés múlttal rendelkezem, igen jó kapcsolatokat kialakítva a bankokkal. Nálunk extra költségek nélkül hozzájuthat a legkedvezőbb banki hitelekhez. Megkeressük Önnek a legmegfelelőbb hitelt, kiválasztjuk egyéni igényei szerint a bankot, és mindezt sorban állás nélkül.  

Forduljon hozzánk bizalommal.

Peszlegné Gál Ildikó
ügyvezető
Tel.: 06-70-209-2650
E-mail cím: info@ridom.hu

Felügyeleti vizsgaszám: 00013373
MNB regisztrációs szám: 14185904

Kérjen visszahívást az űrlap kitöltésével, és kollégánk a kért időpontban felveszi Önnel a kapcsolatot

Az űrlap kitöltése teljesen kötelezettségmentes, és nálunk extra költségek nélkül juthat hozzá a legkedvezőbb Banki hitelekhez.

Hitelfelvétel menete:

Az űrlap kitöltése után felvesszük Önnek a kapcsolatot telefonon, és egyeztetünk egy időpontot, amikor részletesen át tudjuk beszélni a hiteligényét.

A megbeszélt időpontban átbeszéljük, hogy pontosan milyen hitelre van szüksége.

A megbeszélés után 3 napon belül küldjük emailben a legkedvezőbb ajánlatokat.

Amennyiben talál önnek megfelelőt, akkor segítünk a sokszor igen bonyolult igénylési folyamatban, hogy minél egyszerűbben, kényelmesebben juthasson hozzá az Ön által igényelt összeghez.

A szolgáltatás az Ön számára teljesen díjmentes!

Kérjen kötelezettségmentesen visszahívást az űrlap kitöltésével, hogy kollégáink az Önnek legmegfelelőbb időpontban kereshessék Önt a továbbiakkal.

Hitel visszahívás
Mikor kereshetjük? (többet is jelölhet)
A gombra kattintással tudomásul veszi az Adatvédelmi tájékoztatót

FONTOS: Nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott hitelt meg is kaphatja. Minden esetben a Bank bírálja el a hitelkérelmet.

A weboldalon található tájékoztatás nem teljes körű. 

Jelen oldal nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a kollégáinkhoz.

Gyakori kérdések

Amennyiben rajtunk keresztül intézi a hitelfelvételét, további kamatkezdveményeket tudunk nyújtani, mint kiemelt közvetítők. Már fél százalék kamatkedvezmény komoly megtakarítást jelenthet Önnek.

Mert kollégáink a legmagasabb szinten segítenek, végig kísérik egészen a folyósításig a folyamatot, és egy esetleges banki csúszásnál igen komoly következmények lehetnek.