A Ridom Ingatlan, Hitel és Biztosítási Központot 2007-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. A tulajdonosok közel 25 éves értékesítői, hitelezési és biztosítási tapasztalattal rendelkeznek. Célunk, hogy egyszerűvé és átláthatóvá tegyük az Ön számára az ingatlanértékesítést, -vásárlást. Azért, hogy a legtöbb előnyt tudja kihasználni, naprakész információkat nyújtunk hitelekkel, pénzügyekkel kapcsolatban. Az Ön igényeit és lehetőségeit felmérve megkeressük a legkedvezőbb ajánlatot a hitel- biztosítás- és ingatlan piacon az elérhető információk alapján.

A kényelmi előnyök széles köre mellett, a legmodernebb ingatlan értékesítési technikával
párosuló emberközpontú megoldásokat kínálunk.

A vállalkozásban olyan értékesítők vesznek részt tevékenyen, akik évek óta aktívan dolgoznak az ingatlan szakmában és valamennyien hivatalos regisztrációval rendelkeznek. Több évtizedes helyismeretünk, megbízhatóságunk, szakmai felkészültségünk és munkatársaink folyamatos továbbképzése nyújt garanciát a hozzánk forduló ügyfelek részére.

A Ridom Ingatlan csapata rendkívül hatékony és jól bevált szakmai fogásokkal segít abban, hogy ügyfeleink álmai valósággá váljanak.

Fő tevékenységi körünk az ingatlanközvetítés (értékesítés és bérbeadás), ingatlan befektetők igényeinek kiszolgálása. Irodánk több tízezres ingatlan kínálattal rendelkezik saját és partnereink adatbázisából.

Válogatott ingatlan kínálat, kifogástalan ügyfél kiszolgálás, amely Budapest különböző pontjain található irodáinkban válik kézzel fogható valósággá.

Ingatlant adok el


Amennyiben eladó ingatlana van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.

Kérjük adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!


Személyes adatok


Ingatlan adatai


Elfogadom a jogi nyilatkozatot és az adatkezelési tájékoztatót, és hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez

Szakmai és emberi értékek máshol is tapasztalhatók az ingatlan piacon, de azok ilyen mértékű harmóniáját csak a Ridom Iroda ügyfeleként élheti át: elhivatottság és magas szintű, korrekt munkavégzés a mindennapi feladatokban, közösségi szellem, összetartozás, lendület, humor és hozzáértés.