Bemutatkozás

A Ridom Ingatlan, Hitel és Biztosítási Központot 2007-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. A tulajdonosok több mint 25 éves értékesítői, hitelezési és biztosítási tapasztalattal rendelkeznek.

Célunk, hogy egyszerűvé és átláthatóvá tegyük az Ön számára az ingatlanértékesítést, -vásárlást. Azért, hogy a legtöbb előnyt tudja kihasználni, naprakész információkat nyújtunk hitelekkel, pénzügyekkel kapcsolatban. 

Az Ön igényeit és lehetőségeit felmérve megkeressük a legkedvezőbb ajánlatot a hitel- biztosítás- és ingatlan piacon az elérhető információk alapján.

A Ridom Ingatlan csapatát olyan értékesítők erősítik, akik évek óta aktívan dolgoznak az ingatlan szakmában és valamennyien hivatalos regisztrációval rendelkeznek.

Több évtizedes helyismeretünk, megbízhatóságunk, szakmai felkészültségünk és munkatársaink folyamatos továbbképzése nyújt garanciát a hozzánk forduló ügyfelek részére.

A Ridom Ingatlan csapata rendkívül hatékony és jól bevált szakmai fogásokkal segít abban, hogy ügyfeleink álmai valósággá váljanak.

Fő tevékenységi körünk az ingatlanközvetítés (értékesítés és bérbeadás), ingatlan befektetők igényeinek kiszolgálása. Irodánk több tízezres ingatlan kínálattal rendelkezik saját és partnereink adatbázisából.

Önnek miben segíthetünk?

SZOLGÁLTATÁSOK

Eladjuk az ingatlanát

Új építésű és használt lakások, családi házak, telkek, üdülők, nyaralók, üzletek értékesítésében állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Segítünk Önnek, hogy mielőbb, a lehető legmagasabb áron eladja ingatlanát!

Tekintse meg ingatlanainkat

Magyar Ingatlanosok Országos Szövetségének tagirodájaként, illetve a Duna House szerződött partnereként több, mint 40.000 ingatlanból megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet.

A vásárlók számára a közvetítés teljesen ingyenes!

Megtaláljuk a hitelét a lehető legkedvezőbb feltételekkel

A hiteligényének megfelelően az összes létező hazai banktól bekérjük az ajánlatokat, és Önnek már csak a legjobb ajánlatok közül kell választania.

Cégünk a hitelkötés során teljeskörű ügyintézést vállal, és a szolgáltatás az Ön számára díjmentes!

Megtaláljuk az Önnek a biztosítását

A biztosítások széles választékával állunk az ügyfeleink rendelkezésére, hogy igényeinek megfelelő biztosításhoz kedvező áron jusson hozzá.

Cégünk a biztosításkötés során teljeskörű ügyintézést vállal, és a szolgáltatás az Ön számára díjmentes!

Szeretném eladni az ingatlanom

Ingatlant szeretnék vásárolni