Akik a segítségére lehetnek:

Peszlegné Gál Ildikó ügyvezető 06-70-209-2650 info@ridom.hu

Schór Szilvia ingatlanértékesítő, hitelügyintéző 06-70-600-1586 schor.szilvia@ridom.hu

Miért érdemes Önnek a hitelfelvételhez tanácsot kérnie?

Azért, hogy naprakész információk birtokában hozhassák meg a döntésüket a lehetőségeik és a kockázatok reális mérlegelésével.

Cégünk arra törekszik, hogy Ön számára olyan hitelkonstrukciót találjon, – legyen akár magánszemély, akár vállalkozás-, amely az igényeihez legmaximálisabban illeszkedik.

Hívjon Bizalommal Minket!

Akár 1-1,5 százalékos kamatkedvezményt is kaphat, ami a futamidő lejáratakor nagyon sokat számít.Százból csak 7 ember nyitott a bankváltásra, vagyis a többség inkább a saját számlavezetőjénél marad, pedig az esetek döntő többségében akkor tudna kedvezőbb lakáshitelt felvenni, ha merne váltani és új bankhoz vinné át a pénzügyeit. A bankok közötti verseny intenzitásán a jegybank szerint lehetne javítani, ám így is számos megoldás van arra, hogy vonzóbb kondíciókkal jusson hozzá a lakáshitelhez. Az ingatlan értéke, a hitelösszeg nagysága és a jövedelem alapvetően meghatározza a mozgásteret. Először is, a bankok ma már nem adnak akkora hitelt, ami meghaladná az ingatlan értékének 80 százalékát, vagyis legalább 20 százalékos önerő szükséges. Másodszor: a jegybank rendelete szerint a törlesztő nagysága sem lehet 400 ezer forintos jövedelem alatt 50 százaléknál, a felett pedig 60 százaléknál nagyobb.

Minden bank más és más ügyfélminősítést használ, de általánosságban elmondható, hogy minél erősebb a pénzügyi háttere, annál jobb ajánlatot fog kapni. Tehát minden ügyfél más és más ajánlatot kap a bankoktól, kérésére a hitel előbírálatot és a kalkulációt elküldjük önnek. Az átlagos teljes hiteldíj mutatók között 3,2 százalék a különbség, vagyis néhány százalékkal magasabb kamatbázis is elegendő ahhoz, hogy a havi részletek közötti eltérés megszűnjön. Hitelfelvétel előtt ezért érdemes átgondolni, hogy mennyire éri meg az induláskor alacsonyabb részlettel a bizonytalanságot vállalni. Számos érv szól amellett, hogy a biztonság érdekében igenis megéri átmenetileg többet fizetni, mert a futamidő lejártakor korántsem biztos, hogy összességében kevesebbet fog visszafizetni. Forrás: www.hvg.hu

Hogyan találhat rá a megfelelő hitelintézetre?

Melyik az Ön számára megfelelő hitelforma?

A hitelügyintézés útvesztőiben hogyan igazodhat el?

    • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre, nem csak a hiteltermék, hanem a megfelelő hitelező kiválasztásában is. Hitelközpontunknak sok éves tapasztalattal bíró tanácsadói vannak, kitűnő kapcsolatrendszert építettünk ki számos bankkal és pénzintézettel.
    • Hitelt vehet fel forintban és a Teljes Hiteldíj Mutató mértéket is figyelembe véve döntheti el, melyik az Ön számára kedvezőbb választás.
    • Segítünk, hogy hiteltörlesztő részlete speciálisan az ön anyagi lehetőségeihez szabva legyen kialakítva.
  • A hiteligényléshez szükséges – sokszor igen bonyolult – nyomtatványok kitöltésében, a dokumentumok, igazolások beszerzésében is közreműködünk, végig vezetjük a teljes hitelezési folyamaton annak érdekében, hogy minél egyszerűbben, kényelmesebben juthasson hozzá az Ön által igényelt összeghez.

Széleskörű hitelszolgáltatásainkat az alábbiakban részletesen is megismerheti.

Lakásvásárlási hitelek

Adósságrendező hitel

Hitelszótár

Szabad felhasználású hitel

Teljes körű CSOK ügyintézés

PARTNEREINK:

Írjon nekünk bizalommal!

Neve: (kötelező)

Email címe: (kötelező)

Telefonszáma: (kötelező)

Milyen hitelre lenne szüksége?